Om os 2017-08-28T05:42:30+00:00

Kro med atmosfære

i Helsingør

Om Borgerkroen

Borgerkroen ligger centralt i Helsingør et stenkast fra stationen ved havnen over for det gamle Toldkammer med en pragtfuld udsigt til Blomstertorvet, Sveasøjlen og færgerne der sejler til Sverige samt tæt på det nye kulturværft.

Der er en helt unik stemning på Borgerkroen – en kro med en lang historie, idet der siden 1700-tallet har været udskænkningssteder i ejendommen. Borgerkroen har altid været kendt som stedet, hvor stamgæster og strøgkunder mødes.

Kroens ejer Tina Jørgensen er vokset op med stedet, da hendes far Bent Jørgensen var den forrige ejer. Netop et sted som dette, kan man med rette sætte sig ned og nyde en kold øl, indsnuse den specielle atmosfære og indtage hjemmelavede kolde eller varme danske retter. Hos Borgerkroen er der stor fleksibilitet, hvad enten det drejer sig om et større selskab på 40 gæster eller frisksmurt smørrebrød til 2 personer.

Køkkenet leverer danske klassikere og har man særlige ønsker, så er det bare at spørge, det meste kan lade sig gøre. Ring dagen før hvis I ønsker et bestemt smørrebrød.

Bestil bord via SpiseLiv.dk eller ring til Tlf.:49 21 17 83

Læs mere om kroen

Blues på Borgerkroen

Hele året minus juli og august spilles der skøn Blues på Borgerkroen hver den sidste fredag i måneden fra kl. 17:00 – 19:00.

Så kom ind og nyd et glas og måske en bid mad til.

Her er altid god stemning. Der er også udeservering med udsigt til havnen og sommeren igennem festlige musikindslag.

3 Dage Siden

Så er der igen fyraftens hygge på Borgerkroen i Helsingør med - Blues duo par excellence: Torben Rønholt og Peter Klitgård.

Fredag den 1. marts kl. 17 - 19.

"The Blues, the whole Blues and nothin' but the Blues".
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

3 Dage Siden

Borgerkroen den 23. februar
”Öresundsforbindelsen”
Kl. 16.00 – 19.00

Igen på Borgerkroen
Kiki Desplat, cornet og Paul Bocciolone Strandberg, klarinet med rytmegruppe bestående af Björn Ekman, banjo og Niels Jensen, kontrabas.
Kiki Desplat, cornet bor i Malmö men kommer fra Frankrig, og er uddannet på konservatoriet i Montrouge. Kiki spiller i orkestret, Certains L´aiment Chaud, samt i andre bands.
Paul Bocciolone Strandberg, klarinet kommer fra Malmö og spiller i Peruna Jazzmen og derudover i forskellige svenske orkestre.
Björn Ekman, banjo, kommer direkte fra Lund og spiller bl.a. i Plumperne.
Niels Jensen, kontrabas fra Helsingør spiller med forskellige bands i Helsingør og omegn.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Nyheder

Følg os på Facebook og få besked om vores
nyheder og gode tilbud.

BESØG OS PÅ FACEBOOK

ÅBNINGSTIDER:        Mandag – Torsdag: 10-19     /    Fredag – Lørdag: 10-21     /   Søndag: 10-18